PELUANG MENJANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE


KENAPA ANDA PERLU JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE?
Sejak kebelakangan ni, tiqa selalu dapat pertanyaan mengenai apa kelebihan dan manfaat yang kita akan dapat bila kita sertai SHAKLEE ni. Jadi harini tiqa nak kongsikan mengenai peluang, kelebihan dan manfaat sekiranya kita menjadi ahli dan menjalankan perniagaan bersama SHAKLEE.

KELEBIHAN AHLI SHAKLEE #1: HARGA AHLI
Sebagaimana kita mendaftar ahli dimana-mana tempat atau sesebuah kedai, tujuannya adalah untuk menikmati tawaran harga yang jauh lebih murah, sebegitu juga dengan shaklee.

Diskaun setiap produk shaklee boleh mencecah antara 10-30% potongan harga. Sebahai contoh salah satu produk shaklee dijual dipasaran dengan harga RM159. Dan apabila anda mendaftar sebagai ahli, harga produk tersebut menjadi RM129 dan anda menikmati potongan diskaun lebih kurang 18%. 

Anda sudah berjimat sebanyak RM30 untuk satu produk. Jika 10 orang beli dengan anda? anda dapat keuntungan sebanyak RM300 untuk produk tersebut. Berbaloi bukan?


KELEBIHAN AHLI SHAKLEE #2: POINT
Untuk melayakkan anda menerima cash bonus setiap bulan daripada shaklee, anda hendaklah mempunyai point minimum 150uv keatas.

Point ini dikumpulkan melalui setiap pembelian produk shaklee mengikut bulan tersebut. Point mula dikira dari 1hb sehingga hujung bulan setiap bulan. Dan sekiranya point anda melebihi 150uv, anda layak untuk menerima cash bonus pada bulan berikutnya.

Makin banyak point yang anda kumpul, makin besarlah bonus yang akan anda dapat.


KELEBIHAN AHLI SHAKLEE #3: CASH BONUS
Apa yang dimaksudkan dengan cash bonus? Cash bonus ini merupakan bonus yang berbentuk tunai, pemberian shaklee melalui point yang kita kumpul setiap bulan.

Macam anda kumpul point atau sticker pembelian di salah sebuah pasaraya dan pada akhir pengumpulan itu, anda boleh menebus hadiah bukan? Dengan shaklee anda menukarkan hadiah tersebut menjadi tunai.

Waaaah! berbaloi sungguh. Dah lah dapat harga ahli, malah point boleh ditukarkan kepada duit. Seronoknyaaaaaa


KELEBIHAN AHLI SHAKLEE #4: PORTABLE BUSINESS
Samada anda ingin berniaga secara part-time atau full-time terpulang kepada anda sebab bisnes shaklee ni anda boleh lakukan dimana-mana. Samada anda lakukan dirumah ataupun selepas anda pulang daripada kerja. Dimana-mana.

Online atau Offline terpulang kepada anda. Tiada batasan. semuanya bergantung kepada anda. Saya merupakan full-time online business yang menjalankan perniagaan saya hanya dari rumah. Dan sekiranya perlu, saya buat cod kawasan Masjid Tanah dan sekitarnya.KELEBIHAN AHLI SHAKLEE #5: YURAN MURAH
Ada dua cara untuk mendaftar sebagai ahli shaklee.
 • Yuran keahlian - Hanya bermodalkan RM80 bagi semenanjung dan RM90 bagi sabah/sarawak, anda layak untuk menjadi ahli shaklee.
 • Pembelian sebanyak 200uv (RM700-800) dengan harga ahli, secara automatiknya anda akan menjadi ahli shaklee dan mendapat cash bonus pada bulan hadapannya.

KELEBIHAN AHLI SHAKLEE #6: SUPPORT GROUP
Apabila bila anda mendaftar sebagai ahli shaklee dibawah saya dan anda ingin menjalankan perniagaan bersama shaklee, anda akan dimasukkan kedalam support group (whatsapp, group fb) yang mempunyai 2 orang MASTER COORDINATOR yang mana merupakan rank tertinggi di dalam shaklee.

Anda akan diberikan tunjuk ajar, tips dan marketing strategy malah amalan rohani untuk mendapatkan sales dan close deal dengan customer anda. Malah anda juga dikelilingi dengan mereka-mereka yang sentiasa tidak putus-putus membantu anda dan berkongsi ilmu untuk anda. Nak dikatakan hampir setiap hari akan ada kelas dengan leader-leader yang hebat untuk memastikan anda berjaya dalam perniagaan bersama shaklee.


KELEBIHAN DAN MANFAAT LAIN SHAKLEE
Shaklee akan berikan anda lebih banyak BONUS sebenarnya. Dengan shaklee anda boleh capai apa yang anda impikan selama ini dan mungkin dapat lebih lagi. Secara keseluruhannya, shaklee beri anda
 • Income 4-5-6 angka sebulan
 • Free 5-star trip dalam dan luar negara setiap tahun
 • Free 5-star conference trip ke US setiap dua tahun
 • Time freedom
 • Financial freedom
 • Lebih masa bersama keluarga kerana bisnes dari rumah sahaja
 • Lebih waktu utk beribadah
 • Bonus kereta
 • BERSARA MUDA DAN KAYA!
Ubah hidup anda, jadikan kehidupan anda lebih ceria dan tidak terikat dengan masalah kewangan dan kebebasan masa yang menjadi impian semua orang. Kebanyakan mereka yang mula berbisnes shaklee , kini berjaya meraih pendapatan lebih dari 4 angka sebulan. Malah ramai juga yang dah meraih 5 dan 6 angka.

Jom ubah cara hidup anda dan jadilah sebahagian daripada keluarga kami, keluarga ADRA EMPIRE
 • Bimbingan 24/7 sehingga anda berjaya.
 • Kami akan bantu anda dari A-Z
 • 100% GUIDANCE
 • Personal coaching & group coaching
 • Off9 coaching , live di fb , whatsapp

0 0 orang doakan CP DEKAN KELAS PERTAMA: